Coronavirus en online sessies

Gezien de noodzaak van social distancing zullen cliënten wellicht de voorkeur geven aan online video sessies therapie en counseling i.p.v. face-to-face sessies. Momenteel gebruik ik Zoom. Kort voor elke sessie mail ik je/jullie een link naar een Zoom meeting met mij. Zorg eerst dat een webcam met ingebouwde microfoon, of een webcam met aparte microfoon, aangesloten is/zijn en klik dan op de link.

NB: Online videosessies blijven uit ervaring en onderzoek net zo effectief te zijn als face-to-face sessies. Om een online intakesessie te boeken, bel me tijdens praktijkuren op +31640475088 of mail me op info@headandheartwork.nl

Beperkt budget?

Studenten, mensen met een minimum inkomen, een uitkering of financiële problemen komen in aanmerking voor korting tot 25%.

Momenteel geen wachtlijst

In tegenstelling tot de situatie in het reguliere geestelijke gezondheidszorg is er geen wachtlijst: een intakesessie kan worden geregeld binnen een paar dagen. Tijdens de intakesessie brengen we je klachten en doelen helder in kaart zodat de therapie en/of counseling met begrenzing en focus gelijk kan beginnen.

Verwijzing indien nodig

NB: Momenteel werk ik als volledig zelfstandige zorgverlener in de alternatieve/aanvullende sector, waardoor cliënten GEEN recht hebben op vergoeding door hun ziektekostenverzekeraar. Als een nieuwe cliënt per se vergoed wil worden, kan ik hem/haar doorverwijzen aan een gekwalificeerde collega-therapeut in de regio met toepasselijke ervaring.

Nederlands of Engels gesproken

Sessies kunnen worden gevoerd in het Nederlands of het Engels. Ik spreek beide talen vloeiend.

Expat zorg – zie ook ExpatCare4U.nl

Ik heb persoonlijke en professionele ervaring met de bijzondere problemen waarmee Engelssprekende expats worden geconfronteerd door in Nederland te komen wonen en werken. Veel expats vinden het moeilijk om te integreren in de Nederlandse samenleving. Ze vinden het een grote uitdaging zich aan te passen aan de Nederlandse cultuur, met zijn ‘vreemde’ gewoonten en sociale codes. Sommige expats worstelen ook met interculturele relatieproblemen. De hamvraag is: hoe kan ik hier – en/of in deze relatie – mijn weg vinden en me thuisvoelen zonder mijn identiteit en eigenheid te verliezen?

Tarieven (incl. 21% btw)

Individuele therapie/counseling
60-min. face-to-face sessie: €90
90-min. face-to-face sessie: €120 

Individuele e-therapie / e-counseling
online videosessie
per uur: €75

Relatietherapie/counseling
gezamenlijke sessies
90-min. face-to-face sessie: €160

Relatie e-therapie / e-counseling
gezamenlijke sessies
90-min. online sessie: €150
 

Praktijkuren

ma. 10.00-18.00 | 20.00-21.30
di. 10.00-15.00 | 20.00-21.30
wo. 10.00-18.00 | gesloten *
do. 10.00-15.00 | 20.00-21.30
vr., za. en zo. gesloten *

* behalve in noodgevallen