Coronavirus crisis: ALLE SESSIES VOORLOPIG ONLINE!

Gezien de huidige alarmerende volksgezondheidssituatie vinden alle sessies therapie en counseling online i.p.v. face-to-face. Daarvoor gebruiken wij het beveiligde Zoom-platform, waarvoor geen software-installatie vereist is. Kort voor de sessie mail ik je/jullie een uitnodiging voor een Zoom-meeting met mij. Zorg eerst dat je webcam met ingebouwde microfoon, of webcam en aparte microfoon, aangesloten is/zijn. Klik op de link in de e-mail. Dan opent de Zoominterface zich dan in je/jullie standaardbrowser. We kunnen elkaar zien en vertrouwelijk met elkaar praten.

NB: Online videosessies blijven uit ervaring en onderzoek net zo effectief te zijn als face-to-face sessies. Om een online intakesessie te boeken, bel me tijdens praktijkuren op +31640475088 of mail me op info@headandheartwork.nl

Beperkt budget?

Studenten, mensen met een minimum inkomen, een uitkering of financiële problemen komen in aanmerking voor korting. De grootte van de korting wordt bepaald in onderling overleg met de therapeut/counselor.

Momenteel geen wachtlijst

In tegenstelling tot de situatie in het reguliere geestelijke gezondheidszorg is er geen wachtlijst: een intakesessie kan worden geregeld binnen een paar dagen. Tijdens de intakesessie brengen we je klachten en doelen helder in kaart zodat de therapie en/of counseling met begrenzing en focus gelijk kan beginnen.

Verwijzing indien nodig

NB: Momenteel werk ik als volledig zelfstandige zorgverlener in de alternatieve/aanvullende sector, waardoor cliënten GEEN recht hebben op vergoeding door hun ziektekostenverzekeraar. Als een nieuwe cliënt per se vergoed wil worden, kan ik hem/haar doorverwijzen aan een gekwalificeerde collega-therapeut in de regio met toepasselijke ervaring.

Nederlands of Engels gesproken

Sessies kunnen worden gevoerd in het Nederlands of het Engels. Ik spreek beide talen vloeiend.

Expat zorg – zie ook ExpatCare4U.nl

Ik heb persoonlijke en professionele ervaring met de bijzondere problemen waarmee Engelssprekende expats worden geconfronteerd door in Nederland te komen wonen en werken. Veel expats vinden het moeilijk om te integreren in de Nederlandse samenleving. Ze vinden het een grote uitdaging zich aan te passen aan de Nederlandse cultuur, met zijn ‘vreemde’ gewoonten en sociale codes. Sommige expats worstelen ook met interculturele relatieproblemen. De hamvraag is: hoe kan ik hier – en/of in deze relatie – mijn weg vinden en me thuisvoelen zonder mijn identiteit en eigenheid te verliezen?

Tarieven (incl. 21% btw)

Individuele e-therapie / e-counseling
online videosessie (Zoom) 
per uur: €75

Relatie e-therapie / e-counseling
online videosessie (Zoom)
gezamenlijke per uur: €100

Voorlopig niet beschikbaar:

Individuele therapie/counseling
60-minuten sessie: €90
90-minuten sessie: €120 

Relatietherapie/counseling
90-minuten gezamenlijke sessie: €160 

Praktijkuren

ma 10.00-18.00 / 20.00-21.30
di 10.00-15.00 / 20.00-21.30
wo 10.00-18.00 / 20.00-21.30
do 10.00-15.00 / 20.00-21.30
vr 10.00-18.00 / gesloten *
za en zo gesloten *

* behalve in noodgevallen